Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
CO JEST ?????????? w zime pisalismy czesto dosc a teraz wypadalo by sie spotkac wymienic doswiadczeniem, pogadac.Moze sie spotakmy na ktoryms weekendzie co wy na to ?????????????????? wybierzemy miejsce gdzies pomiedzy nami wszytskimi ( jedni beda mieli blizej inni dalej) i sie spotakmy i polatamy
mamy przeciez telefony wystrczy ze sie zdzwoniily i juz no to jak bedize ze spotakniem ??????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Ireneusz Ko.
(motocyklista)
Początkujący
cze
3 kolegow motocyklistow z forum Africa Twin wybiera sie z PL do NO, poszukuja noclegu w Oslo lub okolicy a takze w innych miastach . kto podpowie gdzie mozna przenocowac tanio? a moze ktos wezmie na chate ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
no to my na wypadzie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
No ,no.
Ja bede za pare tygodni, trzyma mnie zamowienie (opoznione z 2-ch do 5-ciu juz tygodni ) kufrow i paru innych gratow.
Ale widzialem pare bajkow jezdzacych po oslo na polskich blachach wiec cos sie dzieje..
Bedzie wesolo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Wszyscy wrucili cali i bez przygod??? pogoda nam dopisala fakt.Kiedy nastepny wypad????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
Shoei faktycznie uszy obrywa, ale ma mase innych zalet.

Dolaczam do wspolnego wypadu jesli bedzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej dolarek. ja teraz w pl siedze na wakacjach ale pewnie zbierzemy sie ekipa okolo lipca koncowka lub sierpien jak wroca wszyscy z wakacji. widze ze do ciebie mam 50km wiec bliziutko. podaj nr tel na priv to zadzwonie jak bedziemy latac nastepnym razem .
PS. blachy masz na pl czy nor
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
Wczoraj byla ladna pogoda zrobilem ponad 500km. Prawie ogluchlem, musze jezdzic w stoperach.
Kupie sobie obnizane podnozki i nieco wyzsza szybe.

Kto w przyszly weekend ma ochote jechac w okolice Lysebotn ? ladna okolica, mozliwa podroz w jedna strone promem.

pozdrowienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka Dolarek69 ja wrocilem z wakacji i jak masz ochote mozemy polatac w weekend , jak masz ochote to do lysebotn tez ale bez promu bo muse lapac praktyke a wole pojezdzic jak poplynac promem.
PS. wyslalem Ci sms .
pozdro
PS. fajnei by bylo zebrac z 50 motocyklistow z PL i poleciec razem w takiej ekipie )))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(dolarek69)
Wiking
Fajnie to bedzie zebrac pieciu naraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok